Kantoor Vermeulen biedt voor zowel particulieren als zelfstandigen verschillende mogelijkheden om aan pensioensparen te doen. Naast uw wettelijk pensioen een extra spaarpot opbouwen? Bekijk onze mogelijkheden!

Pensioensparen

Om zorgeloos van uw oude dag te kunnen genieten, is het zinvol om bovenop uw wettelijk pensioen een aanvullend pensioen op te bouwen. Verlies hier ook het belastingvoordeel niet uit het oog. We leggen graag de verschillende opties uit.

Langetermijnsparen

Ook langetermijnsparen biedt u de mogelijkheid om een aanvullend pensioenkapitaal op te bouwen. Ook hier kan u jaarlijks van een fiscaal voordeel op de stortingen genieten. U kan dit perfect combineren met pensioensparen. Kom zeker langs voor ons advies.

Vrij aanvullend pensioen en individuele pensioentoezegging (VAPZ)

Deze fiscaal interessante formule is de ideale manier voor een zelfstandige om aan pensioenopbouw te doen. Kom langs om de juiste voorwaarden te kennen en uw extra spaarpot aan te leggen.

Individuele pensioentoezegging (IPT)

Bedrijfsleiders van een vennootschap vullen hun pensioen verder aan via de Individuele Pensioentoezegging. Het is een individuele levensverzekering waarbij uw vennootschap de verzekeringsnemer is en de premies betaalt. Wij bekijken graag welke IPT het best bij u past.

Pensioentoezegging voor zelfstandigen (POZ)

Ben je een zelfstandige zonder vennootschap, dan kan je via de pensioenovereenkomst voor zelfstandigen een extra kapitaal bovenop je wettelijk pensioen sparen. Dit kan een interessante formule zijn als aanvulling op uw VAPZ.

Contacteer ons
voor meer info over
uw pensioenopbouw

Je woning
verzekeren

Je voertuig
verzekeren

Jezelf en je gezin
verzekeren

Je bedrijf
verzekeren

Maak
een afspraak
Stel een
vraag          
Bel ons
09 379 93 21

Wij staan klaar om u met advies te voorzien
Kantoor Vermeulen hecht veel belang
aan een persoonlijke aanpak.